Jeg laver også en anden type portrætter, men det er mest for min fornøjelses skyld. Klik på billederne herunder, og se en større udgave.


NY! Rumænsk udstilling.


Rør ved selvpor-
trættet herunder, og se fotoet det er tegnet efter.
Se flere portrætter HER:
Måske har du altid drømt om at have en digital tegning af dig selv, som du kan bruge på dit brevpapir, i dine emails eller som ikon på din hjemmeside og andre steder, hvor man kan lægge sit digitale portræt. I så fald er hjælpen nær. Jeg kan nu tilbyde, at lave dit personlige, digitale farveportræt, som du kan bruge i de sammenhænge, hvor du vil vise dit ansigt.

Du kan se eksempler på digitale portrætter her på siden, og hvis du vil have lavet et digitalt portræt, sender du et vellignende, digitalt foto af dig selv på max. 1 MB samt dit navn og fuldstændig postadresse til nedenstående email adresse. Du kan evt. sende et par ord med, hvis der er noget specielt, jeg skal være opmærksom på.

Tegningen leveres på en CD i to opløsninger, hhv 300 dpi (567 X 834 pixels) og 72 dpi. Prisen er kr. 1.500 inkl. CD, ekspedition+porto, og betalingsfristen er 14 dage fra fakturadato.

Alle henvendelser og spørgsmål vedrørende digitale portrætter kan ske til tegneren på siden Kontakt.


©Jesper Deleuran 2004
Sidst revideret: 09/09/08 kl. 17:50